De hetaste spelen just nu

Spela är som bekant något av det roligaste som man kan göra. Känslan av att komma hem med ett helt nytt spel och sätta in det in konsolen eller i datorn är obeskrivlig. Av den anledningen tänkte vi här ta en liten närmare titt på några av de allra hetaste spelen till konsol och PC just nu.

Call of Duty: Ghosts. En av de mest framgångsrika spelserierna i historien fortsätter att leverera. Den här gången befinner vi oss en bit in i framtiden när den så kallade Nationens makt minskat och som nu måste försvaras av ett specialförband känt som ”Ghosts”.

FIFA 15. Världens mest kända och även största spel i sportgenren fortsätter skörda framgångar. Som vanligt när det handlar om FIFA-serien så blir allting lite bättre för varje år. Nytt för FIFA 15 är bland annat ”Emotional Intelligence”, nya funktionen ”Correct contacts” samt mer autentiska spelare.

Assassin’s Creed IV Black Flag. Det senaste spelet i Assassin’s-serien utspelar tidigt 1700-tal i Karibien där pirater helt och hållet tagit över. Som den unge kaptenen Edward Kenway kan man förutom att kämpa mot pirater om makten över haven även jaga djur i djungeln och leta efter skatter i gamla ruiner.