Flashspel

Tycker man att rollspel som till exempel World of Warcraft eller andra typer av online-rollspel verkar alltför invecklade och jobbiga så finns det som tur är en rad andra spel som fungerar betydligt bättre om man bara vill ha lite tidsfördriv. Vi talar givetvis om de så kallade flashspelen.

Flashspel finns det mängder av på nätet, i tusentals olika varianter. Det allra enklaste om man vill spela något flashspel är att gå in på någon av de sidor som tillhandahåller mängder av olika flashspel, som till exempel spela.se och coolaspel.nu där man hittar spel inom en rad olika genrer.

Gillar man till exempel action så finns det en rad olika skjutspel, krigsspel och dylikt. För den som gillar äventyr finns en rad olika versioner av klassikern Super Mario. Sportspel finns självklart en uppsjö av, alltifrån fotboll och basket till golf och biljard. För den som föredrar att tänka till finns även till exempel schack, mahjong och andra brädspel.

Har man inte testat på att spela flash-spel är detta något man definitivt bör göra. Flash-spel är helt gratis och går att spela direkt i webbläsaren utan någon nedladdning.